Centrum Jeugd en Gezin

Wat houdt dit precies in?

Ouders en opvoeders hebben regelmatig vragen over het opgroeien en opvoeden van hun kinderen. Met alle vragen over opgroeien en opvoeden kunt u terecht bij Centrum Jeugd & Gezin Maasland (CJG). Ouders, opvoeders, beroepskrachten en jongeren kunnen terecht voor informatie, advies of kortdurende ondersteuning. Heb je een vraag over een kind of een jongere van 0 tot 23 jaar? Loop gerust bij ons binnen aan de Schadewijkstraat 6 in Oss, maar bellen en mailen mag ook. 

Informatie en advies

Bij Centrum Jeugd & Gezin Maasland vind je veel handige informatie over opgroeien en opvoeden van kinderen van 0-23 jaar. We hebben boeken, brochures, artikelen en inspiratieboekjes die we gebruiken. Daarnaast organiseren we regelmatig webinars, workshops, cursussen en informatiebijeenkomsten voor ouders en verzorgers. Voor jongeren organiseren we bijeenkomsten 'Je oppasdiploma halen'.

Advies op maat

Bij het Centrum Jeugd & Gezin kun je ook een afspraak maken voor een infogesprek. Binnen dit gesprek kun je een vraag wat uitgebreider bespreken en kun je hierover 'sparren' met een deskundige van Centrum Jeugd & Gezin. In dit info-gesprek krijg je advies-op-maat. Als het nodig is zorgen wij voor een tolk. Er zijn geen kosten verbonden aan een infogesprek.

Consultatie
Ook leerkrachten, pedagogisch medewerkers van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven en andere beroepsgroepen die met ouders, kinderen en jongeren werken kunnen bij ons terecht voor consultatie, informatie en advies.

Openingstijden

Alles over opgroeien en opvoeden onder één dak!

  • Maandag: 09.00-17.00 uur
  • Dinsdag: 09.00-17.00 uur 
  • Woensdag: 09.00-17.00 uur 
  • Donderdag: 09.00-17.00 uur 
  • Vrijdag: 09.00-17.00 uur

Tijdens de vakanties zijn wij gewoon open (muv feestdagen). Centrum Jeugd & Gezin Maasland in Oss bezoeken? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding of  info-gesprek.

088-3742526 - info@centrumjeugdengezin-maasland.nl

Van harte welkom
Toegang tot wijkteams

Het Centrum Jeugd en Gezin is er voor vragen rondom opgroeien en opvoeden in de leeftijd van 0-23 jaar.

Blijkt uit het gesprek met Centrum Jeugd en Gezin dat er meer hulp nodig is? Dan zorgt de medewerker van Centrum Jeugd en Gezin ervoor dat je vraag terecht komt bij een jeugdprofessional van het desbetreffende wijkteam. 

Stel je vraag

Wij horen het graag!

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Wat is mijn reistijd?