NIEUW - de GROTE oversteek

Tussen musical en brugklaskamp

Ouder-kind workshop, voor ouders/verzorgers en hun kind die na de zomervakantie de stap naar het voortgezet onderwijs gaat maken.

  • Woensdag 6 juli
  • 15.30-17.30 uur
  • Locatie nog niet bekend
  • Gratis deelname

Afscheid nemen van de basisschool en starten in de brugklas: het is een enorme verandering. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders. Ineens wordt niet alleen je kind, maar ook de wereld van je kind een stuk groter. Je kent niet meer al zijn vrienden en je dochter gaat met de trein naar school in een andere stad. Het contact met de oude vertrouwde leerkracht van de basisschool wordt ingewisseld voor een spreekmoment met een dozijn onbekende docenten.

Hoe zorg je nu dat je als ouder/verzorger mee verandert? En dat het contact met je kind dat weliswaar anders wordt, goed blijft? Een van de dingen die je kunt doen is je kind uitnodigen om samen naar deze bijzondere avond te gaan. Tijdens deze ouder- en kind workshop neem je alvast een kijkje in de wereld die komt. Je praat samen over waar je zin in hebt, kinderen interviewen hun ouders over hoe zij de brugklas vonden en met z’n tweeën bedenk je hoe je elkaar de komende tijd kunt helpen.Het contact tussen ouders/verzorgers en kinderen staat deze middag centraal.

  FLYER  

  AANMELDEN   

Publicatie datum: 22 juni 2022