Week vd Opvoeding

Samen delen, samen weten

Voor elke opvoeder is het belangrijk om verbinding te maken, met elkaar als opvoeders, maar ook met anderen uit de omgeving die bij de opvoeding betrokken zijn. Door kennis en ervaringen te delen komen we dichter bij elkaar. En door samen te delen weten we meer. En daarom is het thema van de Week van de Opvoeding 2023 opnieuw: Samen delen, samen weten.

In deze speciale week hebben we veel leuke dingen gepland:

Dinsdag 3 oktober (19.30-21.00 uur): OPVOEDSPECIAL 'Temperamentvolle kinderen'. Dit is een lezing door Eva Bronsveld.   Lees hier   meer over wat je gaat horen op deze avond + via deze link je aanmelden!


POPPENDOKTER komt naar CJG!

Op woensdag 4 oktober kun je tussen 14.00 en 17.00 uur op bezoek komen bij de poppendokter bij Centrum jeugd en Gezin; Schadewijkstraat 6 Oss. Naast een bezoekje aan de poppendokter kun je die middag ook:

  • Luisteren naar de voorlezen verhalen van Rian van de bibliotheek;
  • Meedoen aan een superleuke ouder-kind workshop die Dennis van de Muzelinck gaat geven;
  • Informatie krijgen van de Speel-O-Theek waar je binnenspeelgoed, buitenspeelgoed en spelletjes kunt lenen voor een klein prijsje. In de week van de opvoeding heeft de Speel-O-Theek een leuke actie: een jaarabonnement kost 20,- (ipv 27,-)

    BEKIJK HIER de POSTER van de poppendokter   

TEKEN MEE MET CJG!

Kinderen mogen deelnemen aan de tekenwedstrijd: Alle kinderen van gemeente Oss en Bernheze nodigen we uit mee te doen met deze tekenuitdaging. Teken jouw gezin of familie en lever dit voor 4 oktober in bij Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Schadewijkstraat 6 (5348 BC) in Oss. Opsturen mag ook!

De winnende tekening wordt vereeuwigd op canvas en komt bij het CJG aan de muur te hangen en de tekenwinnaar krijgt een prijsje als dank. Vraag aan jouw ouder(s) om achterop de tekening jouw naam en telefoonnummer te schrijven, zodat we jou kunnen bereiken. Op vrijdag 6 oktober zullen we via onze social media de winnaar bekend maken, dus houdt dit goed in de gaten!

   BEKIJK DE POSTER vande Tekenwedstrijd   


Publicatie datum: 30 augustus 2023