Brussengroep (8-12 jaar)

Evenement 1 februari 2024 (15:00 uur) 14 maart 2024 (16:15 uur) Talentcentrum in Oss (Linksweg 2b)

Data: donderdag 1 febr t/m 14 maart (niet in vakantie) van 15.00-16.15 uur bij het Talentcentrum in Oss. Deelname is gratis. 

Beschrijving:

Heb jij een broer of zus die psychische problemen of verslavingsproblemen heeft? Dat kan best lastig zijn. Misschien schaam je je af en toe voor hem of haar? Of heb je het gevoel in zijn of haar schaduw te staan? Veel tijd en aandacht gaat dan vaak naar het kind waar iets mee aan de hand is. Misschien heb jij wel het gevoel dat je af en toe tekort schiet? Misschien wil je ook graag weten wat er met je broer of zus aan de hand is en hoe je daar het beste mee om kunt gaan?

Voor wie is het: Voor broers en zussen (8-12 jaar) van kinderen met een beperking, chronische ziekte, handicap of stoornis, die het leven binnen het gezin duidelijk be├»nvloedt.

Wat leer je: Voor je naar een Brussengroep gaat word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak je kennis met de begeleiders en bekijken we samen of deelname aan de groep iets voor jou is. Iedere bijeenkomst praten wij over een ander onderwerp met jou en de andere deelnemers. De ene keer bijvoorbeeld over gevoelens, een andere keer over moeilijke situaties. En je kunt kletsen en lachen met de andere kinderen als je dat wilt. Er worden ook activiteiten gedaan zoals knutselen of een spel.

    FLYER   

Gepubliceerd op: 1 november 2023

Meld u aan

voor het bovenstaande evenement

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.